Contact gegevens Annokkee Tuinen

Bent u geïnspireerd, heeft u vragen, wilt u een gratis adviesgesprek of een vrijblijvende schets laten maken?
Neem contact op met Jeroen Annokkee, mobiel te bereiken op 06 - 53 57 45 76.  Wij staan geregistreerd onder KVK-nummer: 68133111.

 

 

 

Wat zeggen klanten over ons:

 

"Heel blij met Annokkee tuinen drie super grote coniferen omgekapt. Zag er erg tegen op maar Jeroen stelde ons gerust en inderdaad bomen zonder problemen gekapt. Fijne samen werking vriendelijke mensen en alles na afloop netjes opgeruimd. Zeker een aanrader!! Bedankt Jeroen."

- Tjon Nuruwe -

 

"Zeer tevreden over de stevige schutting die geplaatst is door Annokkee Tuinen. Het was gelukkig mogelijk op korte termijn te komen i.v.m. grote storm. Ook fijn dat Jeroen meedenkt en afstemt. Zeker aan te raden!"

- Jeaney Rodriguez -

 

"Prima ervaringen met Jeroen Annokkee van Annokkee Tuinen. Fraai tuinontwerp van onze tuin in Tuindorp Utrecht. Originele ideeen gecombineerd met vlotte realisatie, uitstekende service en een prima prijs-kwaliteit verhouding. We genieten er nog elke dag van!"

- J.J. O -

 

"Jeroen heeft ons fantastisch geholpen met onze tuin in Nieuwegein. Over de bestaande beplanting heeft hij advies gegeven, met het eindresultaat een frisse onderhouden tuin. Dit zal een voor een vervolg hebben. Bedankt Jeroen."

- Charles -

 

"Een hovenier die luistert naar de klant, meedenkt in ontwerp, oog houdt voor het budget en nauwkeurig werkt. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe tuin."

- Peter Markesteijn -

 

"Wij zijn ontzettend blij met de prachtige tuin die Annokkee tuinen bij ons heeft gerealiseerd. Jeroen Annokkee heeft zeer goed naar onze wensen geluisterd en daar zijn vakmanschap in meegenomen. Wat geresulteerd heeft in een gebruiksvriendelijke stadstuin met een op maat gemaakte, prachtige schommel en mogelijkheid om in een zand-waterbak te spelen. Een vakkundig gemaakte veranda waar we later op de dag nog kunnen profiteren van de avondzon. Kortom genieten voor ons gezin!"

-- Geert -

 

"Annokkee Tuinen heeft ons erg goed geholpen.
Annokkee Tuinen heeft zowel onze achtertuin (in 2015) als onze voortuin (in 2017) ontworpen en opnieuw aangelegd. Annokkee Tuinen werkt in nauw overleg met de klant. Zelfs over pas op het laatste moment doorgevoerde wijzigingen in het ontwerp werd niet moeilijk gedaan. Waar mogelijk werd reeds aanwezig materiaal hergebruikt. Erg duurzaam en het scheelt ook in de kosten. Zowel de eigenaar als de medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en hebben echt hart voor tuinieren."

- Koen Both -

 

"Really pleased with our garden. Annokkee Tuinen was fantastic from start to finish, from the planning to completion, everything went smoothly and I would highly recommend him."

-- Louise Womersley -

 

Groene lijnen

 

Heeft u vragen of wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Annokkee Tuinen?

Laat dan uw gegevens achter. Uw suggesties en andere input zijn ook van harte welkom via onderstaand contactformulier.

 

(verplicht)