Bedrijventerrein

Een verzorgde en professionele uitstraling van uw bedrijfstuin betekent een positieve eerste indruk van uw bedrijf. Vanuit dit principe verzorgt Annokkee Tuinen ontwerp en aanleg, renovatie en onderhoud van uw bedrijventerrein.

 
 

Ontwerp en aanleg

Wij zorgen voor een functionele indeling van uw bedrijventerrein, met aandacht voor de stijl en identiteit van het bedrijf. De verhouding tussen groen, parkeren en ontspanning wordt afgestemd op uw wensen, zodat u optimaal gebruik maakt van de ruimte.

Renovatie

Voldoet uw bedrijfsterrein niet geheel aan de eigentijdse wensen en vormgeving? Dan is renovatie een goede en economische keuze. Door het gericht aanpassen en toevoegen van nieuwe elementen kan met beperkte inspanning uw bedrijventerrein worden aangepast aan de huidige behoeften.

Onderhoud

De uitstraling van uw bedrijfsterrein is zo goed als het onderhoud dat er wordt uitgevoerd. Goed onderhoud betekent naast een verzorgde uitstraling een instandhouding van uw investering. Door gedurende het hele jaar het juiste onderhoud te verrichten aan de verhardingen, gazons en beplantingen zorgen wij voor een continu verzorgde uitstraling van uw bedrijventerrein en optimaal behoud van uw investering.